sERPa Bérszámfejtés oktatás

Az év elején érvénybe lépő jogszabály változások, az előző év zárása és az új év nyitása körüli teendők extra feladatokat jelentenek a bérszámfejtés területén dolgozó kollégáknak. Munkájuk megkönnyítésére szervezzük idei első online csoportos oktatásunkat, melyen összefoglaljuk a változásokat és végig vesszük a sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszerünk Bérszámfejtés moduljában elvégzendő feladatokat a gyors és hatékony évkezdés érdekében. Várjuk jelentkezésüket!

Bérszámfejtés 2022

Az oktatás időpontja: 2022. január 26. (szerda) 10:00-13:00
Módja: Online oktatás – MS Teams
Előadó: Nagy Ilona sERPa Tanácsadó
Részvételi díj: 20 000,- Ft + áfa / fő

Az oktatás tematikája:

• Bérszámfejtéssel összefüggő változások
– KIVA, Szocho, EKHO mértékének változása
– Minimálbérrel összefüggő változások
– 25 év alatti fiatalok kedvezménye
– SZÉP kártyákhoz kapcsolódó változások

• 2021. évi zárások és 2022. év eleji teendők
– Igazolások kiadása előző évre: M30-as nyomtatvány, Járulékigazolás
– Személytörzs év eleji beállításai, Hozzátartozók karbantartása: gyermek utáni pótszabadság és adókedvezmények beállítása, Munkáltatói kedvezmények ellenőrzése, beállítása
– 2022. évi Adóelőleg nyilatkozatok

Jelentkezés az oktatásra!

Az oktatás előtti napon megerősítő e-mailben küldjük a csatlakozási linket és a technikai információkat. Tájékoztatjuk, hogy a jelentkezéskor megadott adatait a PROGEN Kft. adatkezelési útmutatója szerint kezeljük. Jelentkezésével egyidejűleg elfogadja, hogy az eseményről felvétel készül, melyet zárt csatornán korlátozott ideig megosztunk a résztvevőkkel. Az oktatáson való részvétel lemondása legkésőbb az oktatás előtt 24 órával lehetséges.