sERPa Műszerfal: Tekintse át üzleti adatait egyetlen képernyőn!

Mindezeket a sERPa új fejlesztésével, a Műszerfallal egyetlen képernyőn, keresgélés és adatbányászat nélkül követheti! Hiszen vállalatirányítási rendszere akkor igazán hatékony, ha cége fontos adatait könnyű elérni és elemezni. A PROGEN új megoldása erre a Rugalmas Adatelérés, és az ezzel összekapcsolt Műszerfal. Az új, integrált BI eszköz segítségével a döntéshozók diagramokon is figyelemmel követhetik cégük adatait, első ránézésre monitorozhatják legfontosabb céljaiknak (KPI) vagy elvárásaiknak megvalósulását amellett, hogy továbbra is rendelkezésükre állnak a sERPa hagyományos listái és elemzései.

Torta- fa- vagy oszlopdiagram, mérőóra (gauge), vagy listák felsorolása: Ön dönt, milyen formában szeretné megkapni az információkat, és pontosan milyen adatokat kér ki a monitorra. Kollégái pedig egészen más Műszerfalat fognak látni, a saját munkájukhoz és hozzáférési engedélyükhöz igazodva. A szenzitív céges információk megóvása érdekében ugyanis a Műszerfal diagramjai csak azon felhasználók számára láthatóak, akik erre külön jogosultságot kapnak.

A Műszerfal a sERPa adatbázisából meríti az adatokat és platformfüggetlen, tehát használatához nincs szükség más programra, sem SQL szaktudásra, pusztán a Műszerfal modul igény szerinti paraméterezésére és a böngészőjére.

Új fejlesztésünk 2018 első negyedében elkészül. Több információért figyelje honlapunkat, vagy érdeklődjön a +36 1 481 9000-es telefonszámon.