Új sERPa tanfolyamok!

Partnereink jelzéseit figyelembe véve az eddigi, népszerű témakörök mellé felvettük a „Készlet kimutatások készítése a felhasználó által (Készlet statisztika)” és a „Rendszergazdától rendszergazdáknak” című oktatást is. Bízunk benne, hogy a régi és az új sERPa tanfolyamok között Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az oktatások időpontjait az előjelentkezéseket figyelembe véve fogjuk meghirdetni!

A PROGEN Kft. rendszeresen tart oktatásokat különböző témákban, a partnerek igényei szerint. Ezek a tanfolyamok a régi felhasználók programkezelési ismereteinek megerősítésére és bővítésére, valamint új kollégák betanítására is alkalmasak. Az oktatásokat magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek tartják, költséghatékony módon biztosítva stabil tudást a résztvevőknek.

A „Készlet kimutatások készítése a felhasználó által” című oktatáson Erdei Éva ERP tanácsadó kitér a kimutatások készítésének alapfogalmaira, tervezési tanácsokat ad és a statisztikák összeállításához nyújt tippeket. Szó lesz többek közt az adattartalmakról, időintervallumokról, a különböző alapú kimutatásokról, a paraméterezésről, a szűrések műveleteinek alkalmazásáról és a statisztikák grafikonos megjelenítéséről.

A „Rendszergazdától rendszergazdáknak” című oktatáson Osziczki Tamás adatközpont és privát felhő szakértő nyújt gyakorlati jellegű ismereteket a sERPa hardver- és szoftverkövetelményeiről, az MS SQL szerver és a sERPa telepítéséről és frissítéséről. A tanfolyamon szó lesz a sERPa integrált vállalatirányítási rendszer szerverek közti költöztetéséről és az SQL szerver egyéb szolgáltatásainak beállításáról is.

Oktatásaink tematikájáról a Súgóban olvashat, valamint aktuális tanfolyamaink listáját megtalálja weblapunkon.