Kellemes ünnepeket kívánunk Önnek 2022-ben is!

Az év vége közeledtével szeretnénk megköszönni Önnek az egész éves közös együttműködést a PROGEN teljes csapata nevében. Rendkívül hálásak vagyunk az Ön bizalmáért, támogatásáért, és büszkék vagyunk, hogy a mi vállalatirányítási rendszerünkkel hozzájárulhatunk az Ön üzleti sikereihez! 

Szívből reméljük, hogy a 2023. esztendőben is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt! 

Karácsonyi jótékony támogatás 

Az idei évben a PROGEN vezetése úgy döntött, hogy a partnerek ajándékaira szánt összeget alapítványi támogatásra fordítja. 

A kiválasztott intézmény a Rózsaház Gyógypedagógiai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lett, ahol fogyatékkal élő gyermekek oktatását végzik. 

A WALDORF – Rózsaház Iskola rövid bemutatása. 

A Rózsaház sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek nevelését és oktatását végzi Waldorf-szellemiségben Budapesten. Ez az iskola a gyermekek egyediségét, belső szabadságát, és a közösségi lét formáló erejét szem előtt tartó intézmény. A Rózsaház mind tanulási zavarral, mind intellektuális képességzavarral élőket fogad, és közösségét együtt építik a tanárok, szülők, gyerekek és segítőik. https://rozsahaz.hu/ 

Kérjük Tisztelt Partnereinket, hogy amennyiben lehetőségük engedi, anyagi helyzetükhöz mérten támogassák a Rózsaház Iskolát! 

Az Egyesület adatai:

Waldorf Gyógyító Pedagógiáért és Nevelésért Egyesület
Cím: 1222 Budapest, Mező utca 49.,
Számlavezető bank neve: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Számlaszám: 16200106-11634557-00000000 

Közhasznú nyilvántartási szám: 01-02-0017042 (a CLXXV. törvény VII. fejezetének értelmében); 

Áldott, békés Karácsonyt, és sikerekben gazdag 2023-as esztendőt kívánunk! 

A PROGEN csapata